Klankstoel (NL)

 

De klankstoel is een therapeutische instrument dat elk lichaam op celniveau ontspant.

De stoel is gemaakt van hout dat in een halfronde boog gevormd is. Het heeft een onderstel dat schommelen mogelijk maakt, zodat de behandelde persoon in de voor hem zo optimaal mogelijke houding geplaatst kan worden. Eventueel met een voetenplankje als de benen wat korter zijn.

Een andere mogelijkheid is dat het onderstel verwijderd wordt, zodat de halfronde boog op de grond of een tafel gelegd kan worden. Met de boogzijde naar beneden en een deken erin kan een persoon erin liggen. Met de boogzijde omhoog en een deken eronder kan de persoon eronder liggen. Dit is geweldig voor een speelse behandeling van kinderen.

Aan beide zijden zijn 18 snaren over de gehele hoogte gespannen. Waarvan aan de ene kant deze allemaal op de A gestemd zijn en de andere kant allemaal op de E. Bovendien zijn ze allemaal op 432 Hz gestemd. Hierdoor kom je meer bij je gevoel dan de meest gehoorde muziek die op 440 Hz gestemd is en je naar je hoofd brengt.

Meestal zal de behandelde persoon zittend plaatsnemen in de klankstoel in de positie die hij als het fijnste ervaart, waarna de therapeut achter de stoel gaat zitten en op die manier de snaren bespeelt. De melodie die gespeeld wordt wordt afgestemd op de persoon in de klankstoel en krijgt de therapeut door afstemming op deze persoon door. Een behandeling duurt gemiddeld genomen een half uur en de doorwerking ervan kan tot een week voortduren.

De klankstoel zorgt door zijn ronde vorm voor de vorming van een klankcocon. Hierin voelt het lichaam zich veilig en laat verstorende gedachten en stress snel los. 432 Hz zorgt voor het `thuiskomen` gevoel. Resultaat is dat je terug kan keren naar een oorspronkelijke staat van zijn in een tijdloze gewaarwording.

De klankstoel is een laagdrempelig therapeutisch instrument, dat in combinatie met welke andere therapievorm dan ook een meerwaarde geeft aan het resultaat. Door eerst de klankstoel te ervaren treedt ontspanning op, waarna de volgende therapievorm gerichter op celniveau kan inwerken en dus optimaal effect kan bereiken. Dit resultaat wordt ook bereikt als de afzonderlijke behandelingen op opeenvolgende dagen gegeven worden.

Voorbeelden van aandoeningen die verbeterden na een klankstoelsessie zijn stress, slaapproblemen, ADHD, spraakstoornis, niet bij je gevoel kunnen komen en fysieke en lichamelijke problemen.

De klankstoel is te beleven bij Elayna Agartha thuis of op locatie.

Voor meer informatie of een afspraak: kijk op http://www.elaynaofhollowearth.com of bel 06 - 81 22 45 60.

 

 

 

Comité 'Terug naar 432 Hz'    info@terugnaar432hz.org